Nieuws Banner

10.000 liter Zonderik brouwsel, vorige week opgestart.

10.000 liter Zonderik brouwsel, vorige week opgestart.

Vorige week is reeds het derde Zonderik brouwsel van 2009 opgestart. Dit wil zeggen dat we binnen 6 weken nieuwe voorraad Zonderik zullen hebben en met het echte werk kunnen starten. De derde ronde ...

Het Zonderik brouwsel van 2.000L, begin februari, was het aller eerste commerciëel product dat zeer locaal gelanceerd werd. Een mix van 25cl en 75cl flessen dat al snel in de smaak viel.

Eind maart volgde het tweede brouwsel van 7.000L en werden er naast de flessen ook tonnen afgevuld om de Zonderik van het vat te kunnen testen. Deze voorraad is reeds flink aan het krimpen. De eerste 20 vaten Zonderik van 30L. zijn op enkel na volledig getapt en lekker bevonden. De flessen van 75cl van het tweede brouwsel zijn ook haast uitverkocht. Het zal weer nipt lukken om toe te komen tot de levering van het volgende brouwsel.

Vorige week is dan het derde Zonderik brouwsel van 2009 opgestart. Dat wil zeggen dat we binnen 6 weken nieuwe voorraad hebben. Het derde brouwsel is er een van 10.000 liter en zal verdeeld worden tussen 25cl, 75cl en vaten van 30L. Er zullen in verhouding echter meer vaten en 75cl worden afgevuld gezien het opmerkelijk succes hiervan.

Niet getreurd er is vandaag nog Zonderik en hopelijk nog voldoende om de volgende weken te overbruggen.

Geniet van de Zonderik: het heerlijk plezierbier voor M/V met smaak.

Zonderik te koop bij : http://www.zonderik.be/verkooppunten
Zonderik te genieten bij : http://www.zonderik.be/horeca

... en waarschijnlijk nog bij vele anderen ons nog niet bekend. Kom je een gelegenheid tegen die de Zonderik schenkt laat het ons snel weten via : http://www.zonderik.be/contact

Columbus Management BVBA hosted by Hostyou powered by Sycro